Blue Root Tatoo

Facebook Instagram e-mail  Bel ons  Whatsapp

 Wij werken uitsluitend op afspraak.

Over ons Onze werkwijze Vegan inkt

Onze werkwijze

We werken uitsluitend op afspraak. We nemen graag de tijd voor het maken van een goed ontwerp zodat we er zeker van zijn dat dit echt hetgeen is dat je voor ogen hebt.

We zetten geen tatoeages in het gelaat, (op of in) de ogen en in de mond. Overige zichtbare tatoeages in overleg en vanaf 21 jaar. 

Tatoeages op de handen raden we sterk af in verband met snelle slijtage. Hiervoor geven we geen garantie en is het bijwerken ook niet kosteloos. 

 

Maken van een afspraak

Voor het maken van een afspraak kun je ons een e-mail of whats-app bericht sturen. Hierbij verzoeken wij je om je ideeën helder te verwoorden en eventueel foto’s, schetsen bij te voegen om deze ideeën te verduidelijken.

We zullen contact met je opnemen voor het inplannen van een afspraak om het ontwerp te bespreken. Indien je ons hierna de opdracht geeft om je ontwerp verder uit te werken, vragen we hiervoor een aanbetaling. Deze aanbetaling zal na het zetten van de tatoeage in mindering worden gebracht op de prijs.

Een ontwerpbespreking kan vaak op redelijk korte termijn. Houd wel rekening met een wachttijd voordat de tatoeage gezet kan worden. Tijdens de voorbespreking kunnen we een indicatie geven van de wachtijd op dat moment.

 

Leeftijd

Wij adviseren om een tatoeage pas te laten zetten vanaf 21 jaar. Vanaf deze leeftijd is het gemiddelde lichaam volgroeid. Daarbij vinden we dat je goed moet nadenken voordat je een tatoeage laat zetten aangezien je deze de rest van je leven mee zal dragen. In de praktijk blijkt dat de meeste cover-ups over tatoeages komen die voor de 21e zijn gezet. In pricipe is de minimale leeftijd voor het laten zetten van een tatoeage in onze studio 18 jaar. Afhankelijk van het soort tatoeage en de plaatsing kunnen we hier in overleg van afwijken.

 

Toestemmingsformulier

Voordat je bij ons in de stoel belandt, wordt je gevraagd een toestemmingsformulier in te vullen en te ondertekenen. In dit toestemmingsformulier staat onder andere een aantal vragen over je gezondheid. Het naar waarheid invullen van dit formulier is voor je eigen veiligheid. We zullen dit formulier naar je toesturen of aan je meegeven zodat je eventueel vooraf een arts kunt raadplegen. Mochten er nog andere (medische) zaken zijn die volgens jou van belang kunnen zijn, meldt dit ons.

 

Prijs van een tatoeage

De prijs van een tatoeage hangt af van verschillende factoren zoals de grootte, de plaats op je lichaam, je type huid, hoeveelheid details in het ontwerp en de kleurstelling. Om een goede prijsindicatie te kunnen geven, kun je het beste een afspraak maken voor bespreking van het ontwerp.

 

Blue Root Tattoo