Blue Root Tatoo

Facebook Instagram e-mail  Bel ons  Whatsapp

 Wij werken uitsluitend op afspraak.

Over ons Onze werkwijze Vegan inkt

de337f10 443c 403f 8aa0 501604742007

Timen

Van jongs af aan ben ik geboeid door verschillende ambachten. Het tatoeëren is een van de oudste ambachten/kunstvormen ter wereld. Ik ben geïntrigeerd door de lange wereldwijde historie van tatoeages en de uiteenlopende betekenissen die ze kunnen hebben.

Al jarenlang is het mijn droom om te kunnen werken als tatoeëerder. Maar soms loopt het leven anders dan gedacht. Na een aantal banen in diverse werkvelden ben ik uiteindelijk beland in vaste dienst bij de overheid.

Door een bijzondere samenloop van omstandigheden kreeg ik het unieke aanbod om bij een ervaren tatoeëerder de basis van deze mooie kunstvorm te leren. Zo werd een langgekoesterde droom ineens werkelijkheid. Op gegeven moment diende de kans zich aan om een ruimte te kunnen huren die geschikt is als studio. Ineens was puzzel compleet en paste alle stukjes prachtig in elkaar. Blue Root Tattoo was geboren. Sinds april 2018 run ik deze kleine studio samen met mijn vrouw Julia in het pand van Studio Cosi.

Ik stel hoge eisen aan mijn ontwerpen en mijn werk. Ik zal daarom enkel tatoeages zetten waarvan ik zeker weet dat deze binnen mijn kunnen liggen en neem graag de tijd om een goed resultaat af te leveren.

Julia

Samen met Timen werk ik met veel plezier in onze studio. Ik vind het erg leuk om samen met jou te brainstormen over de mogelijkhedenen, wensen en ideëen. Het is een onbeschrijfelijk gevoel als het ons lukt om een ontwerp te maken waar onze klant blij mee is. Onder supervisie van Timen doe ik langzaam ervaring op met het tatoeëren. Voor kleinere en simpele tatoeages kun je dus nu ook bij mij terecht. 

 

 

 

Blue Root Tattoo