Blue Root Tatoo

Facebook Instagram e-mail  Bel ons  Whatsapp

 Wij werken uitsluitend op afspraak.

Informatie vooraf Portfolio Nazorginstructie

Hygiëne en veiligheid

We hechten veel waarde aan een goede hygiëne. De studio en werkwijze zijn recentelijk goedgekeurd door de GGD. Tevens zijn hierbij de materialen door NVWA gecontroleerd. Zie vermelding op de website veiligtatoerenenpiercen.

We maken gebruik van nieuwe gesteriliseerde naalden en tubes. Na gebruik zullen deze worden vernietigd. 

Omdat bij het tatoeëren van de huid een niet lichaamseigen stof onder de huid wordt aangebracht, hebben we een zeer zorgvuldige keuze gemaakt wat betreft de inkten. Voor de zwart en grijstinten maken we gebruik van inkten van het merk Silverback. Klik hier voor de Europese laboratoriumtesten. Voor de overige kleuren maken we gebruik van het merk Eternal. (laboratoriumcertificaten hier te bekijken) Beide merken hebben veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan en zijn Vegan.

Nazorg

Een nieuwe tatoeage is vergelijkbaar met een schaafwond. Slechte verzorging en onhygiënische behandeling kunnen wondinfecties en littekenweefsel veroorzaken. Bovendien kunnen wondinfecties tot een minder mooie tatoeage leiden. Als je de tatoeage goed verzorgt, duurt het twee tot zes weken tot de wond genezen is. Je krijgt van mij een schriftelijke uitleg over de nazorg van tatoeages. Lees dit goed door. Je kunt ook hier alvast de Nazorginstructie doorlezen.

Portfolio

Blue Root Tattoo